Το Έργο του Σ. Τζουλάκη

Πριν τέσσερα χρόνια δεσμευτήκαμε στους δημότες μας πως θα κάναμε τη Νέα Σμύρνη μια πόλη-πρότυπο. Σήμερα έχουμε την ικανοποίηση να μοιραζόμαστε μαζί σας τα αποτελέσματα της μεθοδικής δουλειάς που συνδέει αυτή μας τη δέσμευση με την πραγματικότητα και το παρόν της πόλης.Αυτά τα χρόνια δουλέψαμε οργανωμένα, με ωφελούμενους όλους ανεξαιρέτως, τους κατοίκους της πόλης μας, χωρίς αποκλεισμούς και προνομιακές συμπεριφορές. Πίσω από όσα υλοποιήσαμε και καταφέραμε, υπάρχει, ως συνεκτικός ιστός, το όραμά μας για τη Νέα Σμύρνη. Αυτό ήταν η βάση του σχεδιασμού μας, όπως και των δεσμεύσεων που αναλάβαμε όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Και σ΄αυτό ανταποκριθήκαμε στο ακέραιο, μεριμνώντας όχι μόνον για όσα φαίνονται, αλλά και για εκείνα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σταθερή ανάπτυξη και αειφορία.

Επενδύσαμε στη χρηστή διοίκηση, στη διαφάνεια και στη λογοδοσία, γνωρίζοντας πως αυτές οι αρχές δεν αποτελούν μόνον δείγμα γραφής, αλλά και «προίκα» της πόλης για το μέλλον. Μια προίκα για την οποία η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα περήφανη. Αξιοποιήσαμε κάθε πόρο που υπήρχε από την προηγούμενη θητεία μας, και φέραμε περισσότερα χρήματα στο ταμείο του Δήμου. Αξιοποιήσαμε, επίσης, όλο το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου, αφήνοντας κάθε έναν και κάθε μία στην ομάδα μας να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το κοινό καλό. Λειτουργήσαμε με σύνεση στην εποχή της οικονομικής κρίσης, όπως ταιριάζει στις σημερινές συνθήκες. Σε αντίθεση με προηγούμενες δημοτικές αρχές, δεν είδαμε τον Δήμο ως λάφυρο, ούτε τα έργα ως ευκαιρία προσωπικού πλουτισμού. Και, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, μείναμε προσανατολισμένοι στην καινοτομία, δοκιμάζοντας νέες ιδέες και αξιοποιώντας τις καλές πρακτικές από όλον τον κόσμο.

Το εύρος του έργου μας δεν μπορεί να περιοριστεί σε μια σύντομη ανασκόπηση σαν τη σημερινή, ούτε χωρά στις σελίδες του εντύπου που θα πάρετε στα χέρια σας για να το μελετήσετε. Περιλαμβάνει έργα υποδομής που υλοποιήθηκαν και παραδόθηκαν στους δημότες, ιδέες που προχώρησαν από τον σχεδιασμό στη χρηματοδότηση και την κατασκευή, νέες δομές που σχεδιάσαμε ειδικά για τις συνθήκες της εποχής, αλλά και δέσμες δράσεων που αξιοποίησαν δημιουργικά την υπάρχουσα υποδομή για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες προς τον δημότη. Περιλαμβάνει, επίσης, τη δημιουργία υποδομών και διαδικασιών που διέπουν κάθε συναλλαγή στον Δήμο και δείχνουν τον σεβασμό μας προς τον δημότη -την προσωπικότητα, τη νοημοσύνη, τον χρόνο και τα χρήματά του.

Όλα αυτά θα προσπαθήσω σήμερα να περιγράψω με λίγα λόγια, για να μοιραστώ μαζί σας τη διαδρομή μας αλλά και να μην σας κουράσω με περιττές λεπτομέρειες, που είναι διαθέσιμες για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα.Όσα θα σας παρουσιάσω, δεν είναι έργο μόνο δικό μου και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, αλλά και όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων του Δήμου.Θα ήθελα να ξεκινήσω με την οικονομική διαχείριση (γιατί είμαστε νοικοκύρηδες)– γιατί σε μεγάλο βαθμό αυτή μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε όσα έγιναν.

Είναι αλήθεια πως τα οικονομικά αποτελέσματα του Δήμου μας φαντάζουν στους περισσότερους ακατόρθωτα, παρότι επιτεύχθηκαν σε μια χρονική περίοδο που η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, λόγω της δημοσιονομικής προσαρμογής, γνώρισε πρωτόγνωρη μείωση της κρατικής επιχορήγησης κατά 60%. Παρά τη μειωμένη χρηματοδότηση, καταφέραμε να έχουμε σήμερα στο ταμείο του Δήμου χρηματικό πλεόνασμα της τάξης των 11.614.133 ευρώ – ένα ποσό που συνιστά αύξηση κατά 68,93%, και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη τετραετία. Κι αυτό το καταφέραμε χωρίς ούτε να περιορίσουμε τις δραστηριότητες του Δήμου αλλά και ούτε να αυξήσουμε τα δημοτικά τέλη, που παραμένουν στα επίπεδα του 2009.

Τα καταφέραμε δουλεύοντας ταυτόχρονα σε δύο άξονες. Από τη μια, ιεραρχήσαμε τις ανάγκες του Δήμου, περιορίσαμε τα περιττά έξοδα, βελτιώσαμε την παρακολούθηση των δαπανών και εξυγιάναμε τις σχετικές διαδικασίες, επενδύοντας στη διαφάνεια. Από την άλλη, μεριμνήσαμε για να φέρουμε χρήματα στο ταμείο του Δήμου  από την Περιφέρεια, από προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και από ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης.Σήμερα, λοιπόν, ο Δήμος μας έχει μεγάλο πλεόνασμα, δεν έχει βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις και εξοφλεί εμπρόθεσμα όλες τις υποχρεώσεις του, χωρίς να απαιτείται δανεισμός. Είναι μια συνθήκη που αποτελεί εγγύηση για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα για να κάνουμε μεγαλύτερες παρεμβάσεις στον χώρο της κοινωνικής φροντίδας, της υγείας και της παιδείας που θα ωφελούν περισσότερους δημότες. Θέλουμε, επίσης,  να εκσυγχρονίσουμε τις εσωτερικές μας λειτουργίες, προσεγγίζοντας όλο και περισσότερο την ιδέα του ψηφιακού δήμου, βελτιώνοντας τον τρόπο επικοινωνίας με τον δημότη.Αν στραφούμε στα μεγάλα έργα, όλα τα έργα για τη βελτίωση και ανάπτυξη των υποδομών στην πόλη στόχευσαν στη  βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και στην αισθητική αναβάθμιση.Ο σχεδιασμός μας περιέλαβε αναβαθμίσεις περιοχών, ανακαινίσεις κτιρίων, διαμορφώσεις οδών και πεζοδρόμων, αλλά και νέα έργα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Νέα Σμύρνη είναι ένας ιδανικός τόπος διαμονής.Πολλά από αυτά τα έχετε ήδη δει, στο κέντρο ή στις γειτονιές. Θα ήθελα να σταθώ σε κάποια από αυτά που σχεδιάζονται τους τελευταίους μήνες ή έχουν μπει σε φάση υλοποίησης, όπως:

Η ανάπλαση των οδών Ομήρου-Παλαιολόγου, δύο βασικών δρόμων του Δήμου μας, για να διευκολυνθεί η είσοδος στην πόλη, να βελτιωθεί η κίνηση οχημάτων και πεζών, αλλά και να τονωθεί η εμπορική δραστηριότητα στην καρδιά της πόλης. Η ανάπλαση περιλαμβάνει και τη μετατροπή μίας λωρίδας της οδού Παλαιολόγου σε ποδηλατόδρομο. Παρά την πρόσκαιρη ταλαιπωρία για τους δημότες, το έργο θα είναι παντοτινό, πρόκειται για ένα μεγάλο και αναγκαίο έργο στην πόλη μας, που σύντομα θα χαίρονται όλοι τα αποτελέσματά του. Η ανάπλαση της περιοχής Λουτρών και η μετατροπή των περισσότερων οδών κυκλοφορίας οχημάτων σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας.

Στόχοι μας είναι η συνολική αναβάθμιση και μικροκλιματική βελτίωση του κοινόχρηστου χώρου, η καλύτερη οργάνωση των χώρων κίνησης και στάσης οχημάτων, αλλά και η πύκνωση του υπάρχοντος πράσινου . Ιδιαίτερα σημαντική, όπως φάνηκε από τις πρόσφατες εξάρσεις των καιρικών φαινομένων, είναι η επένδυση που κάναμε στην ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου, με την κατασκευή έργων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων σε περιοχές του Δήμου. Δεν πρόκειται για έργο βιτρίνας, αλλά για έργο ουσίας με άμεση επίδραση στην ασφάλεια των δημοτών μας και της περιουσίας τους.Στο πλαίσιο των μεγάλων έργων, προχωρήσαμε ακόμα:

-Στη συντήρηση της κεντρικής πλατείας, με μέριμνα για τα συντριβάνια, τις λίμνες και τους κατεστραμμένους διαδρόμους

-Σε ασφαλτοστρώσεις σε μεγάλο μέρος της πόλης

-Στη διαμόρφωση πεζοδρομίων-πεζόδρομων, με ανακατασκευή κατεστραμμένων τμημάτων πεζοδρομίων και πεζοδρόμων για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών

-Στη Διαμόρφωση και Ανακαίνιση Αθλητικών εγκαταστάσεων αύλειων χώρων σε πολλά σχολεία του Δήμου μας, με έργα που γίνονται πάντα εκτός διδακτικού ωραρίου, χωρίς να παρεμποδίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

-Σε επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας, στο κολυμβητήριο της πόλης

-Στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στην κατεδάφιση του κλειστού γυμναστηρίου στην οδό Αρτάκης κι αμέσως ξεκινά η ανέγερση ενός νέου κλειστού βιοκλιματικού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου 3.000 θέσεων.Το νέο κλειστό γυμναστήριο θα ανεγερθεί στο χώρο του παλαιού, στο αθλητικό συγκρότημα του Δήμου, που περιλαμβάνει κλειστό κολυμβητήριο, ανοιχτά γήπεδα αθλοπαιδιών, παιδική χαρά και υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Θα έχει πολυχρηστικό χαρακτήρα και θα φιλοξενεί χρήσεις που έχουν αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Επίσης, τοποθετήσαμε νέες πινακίδες οδοσήμανσης που, πέρα από τη λειτουργικότητα, αποτελούν ευκαιρία για επανακαθορισμό της ταυτότητας του Δήμου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την αλλαγή όλου του οδοφωτισμού με led. Όλα αυτά αναβαθμίζουν την εικόνα της πόλης και ενισχύουν την ασφάλεια.Αυτά τα χρόνια επενδύσαμε επίσης στην καθαριότητα και στο περιβάλλον, με συνεχείς παρεμβάσεις στους δύο αυτούς σημαντικούς τομείς που αντανακλούν άμεσα στην καθημερινότητα του δημότη.

Φροντίσαμε τα περίπου 200 στρέμματα συνολικής έκτασης πρασίνου στον Δήμο, στο δημοτικό άλσος, στις πλατείες, στα πάρκα και στις νησίδες. Προχωρήσαμε σε σημαντικές αναπλάσεις χώρων πράσινου, εγκαθιστώντας χλοοτάπητα ή εμπλουτίζοντας φυτά και δέντρα σε σημεία όπως:

 • Το Πάρκο Αντιοχείας
 • Η Κεντρική Πλατεία
 • Η Πλατεία Σταδίου
 • Η Πλατεία Χρυσοστόμου Νέας Σμύρνης
 • Η Πλατεία Προφήτη Ηλία και
 • Η Πλατεία Επταλόφου

Στην καθαριότητα, μεγάλο ζητούμενο για κάθε δήμο, κάναμε σημαντικές επενδύσεις σε εξοπλισμό αλλά και βελτιώσαμε τις διαδικασίες, παρέχοντας στήριξη σε 24ωρη βάση.Συγκεκριμένα:

 • Αγοράσαμε 3 νέα δημοτικά λεωφορεία και ένα νέο απορριμματοφόρο πλυντήριο
 • Ένα σάρωθρο
 • Ένα κοντέινερ
 • Ένα φορτηγό με αρπάγη
 • Τοποθετήσαμε 400 νέους κάδους απορριμμάτων και 110 μπλε κάδους ανακύκλωσης
 • Τοποθετήσαμε κόκκινους κάδους για ρούχα και παπούτσια
 • Μειώσαμε τις δαπάνες επισκευής των οχημάτων του δημοτικού στόλου
 • Απομακρύναμε εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και απολυμάναμε εγκαταλελειμμένα σπίτια που αποτελούσαν εστία μόλυνσης
 • Βελτιώσαμε την επικοινωνία με τους πολίτες, μέσω του λογισμικού Cleanbot
 • Προωθήσαμε την ιδέα της ανακύκλωσης αλλά και της επαναχρησιμοποίησης, κάνοντας δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης
 • Και, τέλος, στο πλαίσιο της εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων προχωρήσαμε σε συμβάσεις με σκοπό τη συλλογή:
 • Ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών
 • Εγκατελελειμμένων οχημάτων
 • Λαμπτήρων-Μπαταριών-Ελαστικών

Το λεωφορείο της ανταποδοτικής ανακύκλωσης ξεκίνησε τη διαδρομή του από τη Νέα Σμύρνη με επιβάτες τα παιδιά μας.Για την ασφάλεια των κατοίκων και των εργαζομένων της υπηρεσίας καθαριότητας, ο Δήμος μας ήταν ο πρώτος πανελλαδικά που προμηθεύτηκε μετρητές ακτινοβολίας γ για μέτρηση της ραδιενέργειας στα απορρίμματα.Μαζί με αυτά θέλω να θυμίσω τη σημαντική φροντίδα μας για τα αδέσποτα.

Στις συνθήκες κρίσης στις οποίες βρεθήκαμε, στοχεύσαμε στην υποστήριξη των δημοτών μας που πλήττονται ή απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό, παρέχοντας με διακριτικότητα ένα πλήρες φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών. Στη διάρκεια της τετραετίας επενδύσαμε στις υπηρεσίες για την υποστήριξη των πιο ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, όπως το Κοινωνικό Συσσίτιο, η Βοήθεια στο Σπίτι, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το ΚΕΠ Υγείας. Από τον προϋπολογισμό του Δήμου χρηματοδοτήσαμε τη δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου, προχωρώντας σε μια διαχείριση που απολαμβάνουν ελάχιστοι Δήμοι. Εκπληρώσαμε, έτσι, έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της αυτοδιοίκησης στον πρώτο βαθμό: το αναγκαίο δίχτυ προστασίας για όσους το έχουν κατεξοχήν ανάγκη.

Βάλαμε τους ηλικιωμένους στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας δράση για να νιώσουν ενεργοί. Δημιουργήσαμε ένα νέο ΚΑΠΗ στη γειτονιά των Λουτρών που το είχε πραγματική ανάγκη. Επίσης, σχεδιάσαμε και προσφέρουμε δράσεις που τους συνδέουν με το σήμερα, βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και αξιοποιούν τα ταλέντα τους, όπως τα μαθήματα ξένων γλωσσών, η λογοτεχνία, η γυμναστική, η εξοικείωση με τους  ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα σεμινάρια δια βίου μάθησης και η συμμετοχή στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης.  Αντίστοιχο ήταν και το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά του Δήμου, καθώς πιστεύουμε ότι η παιδεία με την ευρεία έννοια χρειάζεται ακόμα περισσότερο σε μια εποχή γενικευμένης κρίσης – κι είναι ένας τομέας στον οποίο κι εγώ προσωπικά, ως εκπαιδευτικός, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία.

Σε αυτό το πλαίσιο, αγοράσαμε το διατηρητέο νεοκλασσικό στη γωνία Πλαστήρα και Φιλαδελφείας που φιλοξενούσε την “Ακροβάτισσα”, με σκοπό να δημιουργήσουμε
έναν πρότυπο παιδικό σταθμό που πραγματικά έχει ανάγκη η πόλη μας.Κατασκευάσαμε, επίσης, 10 νέες αίθουσες και κλειστό γυμναστήριο στο σχολικό συγκρότημα της οδού Νικομηδείας, ενώ σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί, επίσης, η μετεγκατάσταση του Δ΄ Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού στην οδό Σινώπης, σε νέο κτίριο. Εκτός από τα έργα υποδομής, υλοποιήσαμε πολλά προγράμματα, όπως:

-Το «Από τη Σμύρνη στη Νέα Σμύρνη», για την εκπαίδευση των μαθητών στο ψηφιακό μουσείο Νέας Σμύρνης.

-Το πρόγραμμα «Ζωντανό Σχολείο-Όμορφη Γειτονιά», με περιβαλλοντικές παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες από μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και γείτονες.

-Άλλες σημαντικές δράσεις όπως το πρόγραμμα «Καταπολεμάμε τον σχολικό εκφοβισμό», το  «Σχολείο Ανοικτό στην Κοινωνία» με ενέργειες δημοσιοποίησης και επικοινωνίας εξωσχολικών προγραμμάτων που υλοποιούνται στις σχολικές κοινότητες της πόλης μας, και το πρόγραμμα «Μένω Ελλάδα-Ζω στη Νέα Σμύρνη» που απευθύνεται στους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

-Επίσης, παρείχαμε στα παιδιά της πόλης μας δωρεάν κατασκήνωση, αλλά και πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και άθλο διακοπών για την περίοδο του καλοκαιριού. Στα παιδιά της πόλης μας,απευθύνονται και οι παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές, όπως οι δυο νέες που δημιουργήθηκαν στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, η πλήρης ανακατασκευή 8 παιδικών χαρών, αλλά και τα βελτιωτικά έργα που έγιναν σε άλλες 10 θέσεις. Αντίστοιχα και οι παιδικοί σταθμοί, που επιτρέπουν την ασφαλή ημερήσια παραμονή, την πλήρη φροντίδα, τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών της Νέας Σμύρνης.

Η δράση του Δήμου Νέας Σμύρνης στον πολιτισμό και τον αθλητισμό είναι γνωστή. Η πόλη μας έχει αναδείξει τον πολιτισμό σε βασική της προτεραιότητα, θεωρώντας πως ο πολιτισμός είναι μια σημαντική διέξοδος στην παρατεταμένη κρίση που διανύουμε.Τα έργα μας στον πολιτισμό έχουν μεγάλο εύρος, από το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» και τον πολύ πετυχημένο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης, έως τη δημιουργία του Ψηφιακού Μουσείου, τη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και το πλουραλιστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα στον δημοτικό πολυχώρο Γαλαξία.

Αντίστοιχα, στον αθλητισμό ο Δήμος παρέχει αθλητικά προγράμματα για τους δημότες κάθε ηλικίας μέσα από τα τρία Δημοτικά Γυμναστήρια και το Υπαίθριο Γυμναστήριο Άλσους, που συμπληρώνονται με σχολικά τουρνουά, πρωταθλήματα ΑΜΕΑ και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.Όπως σας είπα στην αρχή, είναι δύσκολο να παρουσιάσει κανείς τη δράση μιας τετραετίας σε λίγα μόλις λεπτά. Ωστόσο, θεωρώ επιβεβλημένο να μιλήσουμε για όσα κάναμε, όχι ως κατακτήσεις, αλλά ως δείγματα γραφής που θέλουμε να συνεχίσουμε και να εμπλουτίσουμε στα επόμενα χρόνια.

Με αυτήν την ευκαιρία, και με αυτό το εκτεταμένο δείγμα γραφής που σας παρουσίασα σήμερα, θα κινηθούμε στη συνέχεια, για την επόμενη δημοτική περίοδο 2019 – 2023. Στην επόμενη θητεία μας. Σήμερα ανακοινώνω επίσημα πως θα είμαι ξανά υποψήφιος –όχι για να κερδίσω άλλη μια τετραετία στην αυτοδιοίκηση, αλλά για να δημιουργήσω γέφυρες με τις νεώτερες γενιές που στο μέλλον θα αναλάβουν την εκπροσώπηση του Δήμου μας.Σε λίγους μήνες, θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες για να αποφασίσουμε για την τύχη της πόλης μας στα επόμενα χρόνια. Θα αναμετρηθούμε με την ιστορία μας, αλλά και με το μέλλον. Για την ιστορία, μιλούν ήδη τα πεπραγμένα μας. Για τη συνέχεια, ο κλήρος πέφτει στους δημότες που θα κληθούν να αποφασίσουν.Η απόφαση είναι στα χέρια σας. Δικός μας ρόλος και ευθύνη μαζί είναι να φροντίσουμε να χτίσουμε τη γέφυρα με τη νέα γενιά, επιλέγοντας τις ιδέες και τα πρόσωπα που θα τη φωτίσουν.Αυτό με φέρνει στην ευχάριστη θέση να μιλήσω για την ομάδα μας. Μια ομάδα συμπαγή, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την πόλη μας και την διαρκή προσπάθεια. Μια ομάδα που δεν έχασε δυνάμεις, αλλά μεγαλώνει και διευρύνεται.Για την τόσο δύσκολη αλλά σπουδαία δουλειά που σας παρουσίασα αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω όλους.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την τόσο επιτυχημένη δουλειά μέσα στα χρόνια, αλλά και να καλωσορίσω τους νέους μας συνοδοιπόρους στα επόμενα βήματα. Βρίσκονται εδώ, μαζί μας, και θα ήθελα να σας τους συστήσω έναν-έναν.Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη της επόμενης μέρας. Τη μάχη της σκληρής δουλειάς. Τη μάχη της συνεργασίας. Τη μάχη της Νέας Σμύρνης.Ξέρουμε πως η πορεία δεν θα είναι χωρίς δυσκολίες. Όμως, όπως έγινε ως τώρα, κάθε δυσκολία θα μας δίνει ώθηση για ένα βήμα ακόμα. Ένα βήμα που θα κάνουμε μαζί. Μαζί θα συνεχίσουμε, για να κάνουμε το κοινό μας όραμα πραγματικότητα και για να τηρήσουμε τη δέσμευση που αναλάβαμε απέναντι σε εσάς, τους αυστηρότερους κριτές μας. Θα συνεχίσουμε μαζί για να κερδίσουμε.

Είμαστε το κόμμα της Νέας Σμύρνης!

Πηγή : http://nspoliprotipo.gr/to-ergo-mas/

Αρέσει σε %d bloggers: